Menu Sluiten

Mijn toerustingsaanbod

Door (s)preken, workshops en het ondersteunen bij het ontwikkelen van pastoraal beleid help ik individuen en gemeenten groeien in de relatie met God, zichzelf en de mensen om hen heen. 

Door de ontmoeting met God, voel je je werkelijk gezien, gekend en gehoord. Je leert steeds meer leven vanuit jouw persoonlijke identiteit. Vanuit dit fundament van er mogen zijn, komt er de ruimte voor een gezond avontuur om dingen te doen. Om jou door God gegeven wensen, dromen of verlangens te laten groeien en stappen te zetten om dit uit te laten komen.

Spreken

Vanuit mijn eigen herstel uit de intense ontwrichtende ervaringen (psychose en de daaropvolgende depressie, angststoornis en burn-out) en mijn kennis en ervaringen als pastoraal werker spreek ik over het leven in je bestemming.

Workshops

Unieke pastorale workshops op basis van ervaringsdeskundigheid. Je groeit in ‘er mogen zijn’ en gaat vandaar uit ‘dingen doen.

Voor pastoraal werkers, ouderlingen, diakenen en andere leidinggevenden
Workshop pastoraat op basis van ervaringsdeskundigheid.

Pastoraal Beleid

Advies met betrekking tot het pastoraal beleid en handelen van professionals en vrijwilligers op basis van ervaringsdeskundigheid.