Menu Sluiten

Levend in relatie met jezelf, God en de ander

Ik ben Eelco Poelarends en ben getrouwd met Jolanda en de trotse vader van vijf kinderen. Naar mijn werk vanuit Come Alive – Bestemmingspastoraat, ben ik jeugdwerker in een kerk. Vanuit Come Alive help ik je graag verder in je bestemming door te helpen groeien in relatie met God, jezelf en de mensen om je heen. Je kunt mij uitnodigen als spreker of voor een individueel pastoraal traject. 

Kom tot leven!

We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt: volle agenda’s, een constant gevoel van haast, invloeden van social media, om je vooral ‘perfect’ voor te doen. Zo kun je je vervreemd gaan voelen van wie je werkelijk bent en wat je zou willen doen. Vaak halen we onze waarde uit onze prestaties, spullen en wat anderen van ons vinden. Maar tegelijk geeft dit ook geen werkelijke voldoening. De harteklop en levensvreugde kunnen steeds minder worden. Toch verlangen we naar innerlijke rust en vrede. Een vrede die te vinden is bij God. Dit leven in verbondenheid met God wordt een thuis. Vanuit het thuis zijn bij God voel je je thuis bij jezelf.

Nieuw leven vinden

Dit vervulde leven is ten diepste te vinden in relatie God. Zijn Zoon, Jezus is degene die zelf opstond uit de dood. Hij verlangt ernaar om wat doods voelt in jou, weer tot leven te wekken. Hij kan jouw hart weer laten kloppen.

Come Alive betekent: ’tot leven komen’  of ‘ontwaken’

God heeft jouw uniek geschapen met jouw wil, verlangen en passies. Ik begeleid jou om verder tot leven te komen.

Samen op weg

Ik begeleid je op deze weg, die niet onbekend voor mij is. Ik heb een psychose, depressie, angststoornis en burn-out gehad. In het herstel hiervan heb ik een levende relatie gekregen met God, mezelf en de mensen om me heen. In de studie Godsdienst Pastoraal Werk leerde ik om anderen daarin te begeleiden en toe te rusten. Graag loop ik een tijdje met jou op deze weg van innerlijke genezing en herstel.