Menu Sluiten

Je verlangt een stap te zetten in (verder) herstel. Vanuit Come Alive ga ik graag met je onderweg om je te helpen groeien in verbinding met God, jezelf en de mensen om je heen. 

Hoe zie de begeleiding vanuit Come Alive eruit?

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij elkaar kennen en stellen we het (voorlopige) doel en/of thema’s vast waar we in de begeleiding aan gaan werken. 
Na het eerste gesprek ontvang je een begeleidingsvoorstel per mail. Na bevestiging hiervan kan het traject beginnen. 

Traject
Het traject bestaat uit vier gesprekken. Daarna evalueren we of je voldoende bent geholpen, of je meer gesprekken nodig hebt en/of er andere hulp ingeschakeld moet worden. 

Begeleidingsstijl
Mijn stijl kenmerkt zich door een open luisterhouding, waarin ik jou help om datgene waar jij mee worstelt voor jou helder te krijgen. Er ontstaat ruimte voor jouw wil, (lastige) emoties en verlangens.  

Traject
De meeste mensen die begeleiding ontvangen vanuit Come Alive doen dit door een (of meerdere) trajecten van vijf gesprekken te volgen. Maar het is ook mogelijk om een enkel gesprek aan te vragen.

Enkel gesprek 
Heb je behoefte aan iemand die werkelijk naar je luistert en doorvraagt naar de kern van jouw probleem of verlangens, dan kunnen we ook een enkel gesprek plannen. Ik adviseer je welke vervolgstappen je eventueel zou kunnen nemen. Mocht je een traject van vijf gesprekken of meer volgen dan is het eerste gesprek (de intake) gratis. 

Bijbel & Gebed
Tijdens de gesprekken maak ik graag gebruik van de Bijbel en gebed. Mocht je dit liever niet willen, dan is het prima dit achterwege te laten.