Menu Sluiten

Hoe zie de begeleiding vanuit Come Alive eruit?
Het eerste gesprek kijken we naar de reden dat jij je aanmeld voor pastorale begeleiding. We stellen het thema en doel van de komende gesprekken vast. 

Mijn begeleidingsstijl kenmerkt zich door een open luisterhouding, waarin ik jou help om datgene waar jij mee worstelt voor jou helder te krijgen. Er ontstaat ruimte voor jouw wil, emoties en verlangens. 

Je groeit verder om jezelf te zijn en vanuit dit fundament dingen te doen. Hier werken we aan in de pastorale begeleiding. Je groeit in de relatie met God, jezelf en de mensen om je heen. 

De begeleiding kan in de vorm van een enkel gesprek of een traject van meerdere gesprekken.  

Enkel gesprek 
Heb je behoefte aan iemand die werkelijk naar je luistert en doorvraagt naar de kern van jouw probleem of verlangens, dan kunnen we een enkel gesprek plannen. Ik adviseer je welke vervolgstappen je eventueel zou kunnen nemen. Mocht je een traject van vijf gesprekken of meer volgen dan is het eerste gesprek (de intake) gratis. 

Traject (meerdere gesprekken)
Na een kennismakingsgesprek, waarin het doel van het traject wordt vastgesteld hebben we 4 gesprekken. In het laatste gesprek zullen we ook evalueren.

Bijbel & Gebed
Tijdens de gesprekken maak ik graag gebruik van de Bijbel en gebed. Mocht je dit liever niet willen, dan is het prima dit achterwege te laten.