Menu Sluiten

Ruimte voor jou om jezelf te zijn en vanuit dit fundament dingen doen. Hier werken we aan in de pastorale begeleiding. Je groeit in de relatie met God, jezelf en de mensen om je heen. 

In de pastorale begeleiding zal ik gebruik maken van mijn ervaringsdeskundigheid. De begeleiding kan in de vorm van een enkel gesprek of een traject van meerdere gesprekken.  

Enkel gesprek 
Heb je behoefte aan iemand die werkelijk naar je luistert en doorvraagt naar de kern van jouw probleem of verlangens, dan kunnen we een enkel gesprek plannen. Ik adviseer je welke vervolgstappen je eventueel zou kunnen nemen. Mocht je een traject volgen dan is de intake gratis. 

Traject (meerdere gesprekken)
Na een kennismakingsgesprek, waarin het doel van het traject wordt vastgesteld hebben we 5 gesprekken. Hierna hebben we een evaluatie en kijken we of er meer nodig is. 

Bijbel & Gebed
Tijdens de gesprekken maak ik graag gebruik van de Bijbel en gebed. Mocht je dit liever niet willen, dan is het prima dit achterwege te laten.

Meer begeleiding:

Groepsbegeleiding

Als groep gaan we op weg om te leren groeien in het leven vanuit het goud dat God in je gelegd heeft: jouw eigenheid. Vanuit jouw eigenheid gaan we op weg om dromen, verlangens of wensen werkelijkheid te laten worden.

Ondersteuning van andere begeleiders

Als bruggenbouwer en adviseur help ik andere (professionele) begeleiders vanuit mijn ervaringsdeskundigheid in de begeleiding.