Menu Sluiten

Als kerk of gemeente wil je een eenheid zijn. Iedereen doet mee en is daarin van waarde. Gaven en talenten worden ingezet ten dienste van God, de gemeente en de mensen buiten de gemeente.

Mensen met psychische kwetsbaarheid vinden echter niet altijd de aansluiting die ze nodig hebben in een kerk of gemeente. Toch wil je als gemeente dat zij er ook volledig kunnen zijn en hun gaven en talenten kunnen inzetten.

Vanuit Come Alive | Pastoraat & Ervaringsdeskundigheid geef ik kerken en gemeenten advies met betrekking tot het pastoraal beleid en handelen van professionals en vrijwilligers ten aanzien van mensen met psychische kwetsbaarheid.

Meer toerusting:

Spreken

Vanuit mijn eigen herstel uit de intense ontwrichtende ervaringen (psychose en de daaropvolgende depressie, angststoornis en burn-out) en mijn kennis en ervaringen als pastoraal werker spreek ik over ‘Come Alive’ en ‘Alive Adventure’.

Workshops

Unieke pastorale workshops op basis van ervaringsdeskundigheid, waarin je groeit in ‘er mogen zijn’ en vandaar uit ‘dingen gaat doen. Ook interessante workshops voor professionals op basis van ervaringsdeskundigheid.