Menu Sluiten

In de (pastorale) begeleiding wil je dat degene die zich gekend, geliefd, gehoord en gezien voelt. Het kan soms best lastig zijn om een verbinding te maken met de ander in zijn of haar gebrokenheid. 

Als pastoraal werker, hulpverlener, coach of mentor van iemand met psychische kwetsbaarheid kan het daarom dienend zijn aan het herstel om een ervaringsdeskundige in te schakelen. Vanuit Come Alive | Pastoraat & Ervaringsdeskundigheid wil ik een brug zijn tussen begeleider en hulpvrager, zodat het ingezette herstel verder voortgezet kan worden.

Andere mogelijkheden voor begeleiding

Individuele begeleiding

In de individuele pastorale begeleiding ga ik met je onderweg om te groeien in er mogen zijn, zoals je bent. Om te groeien in het leven vanuit jouw eigenheid. Dit doe ik door je te helpen groeien in een levende relatie met God, jezelf en de mensen om je heen, om van daaruit te werken aan wensen, dromen en verlangens. In de pastorale begeleiding zal ik gebruik maken van mijn ervaringsdeskundigheid. Dit kan in de vorm van een enkel gesprek of een traject van meerdere gesprekken.

Groepsbegeleiding

Als groep gaan we op weg om te leren groeien in het leven vanuit het goud dat God in je gelegd heeft: jouw eigenheid. Vanuit jouw eigenheid gaan we op weg om dromen, verlangens of wensen werkelijkheid te laten worden.