Menu Sluiten

Voor kerken, gemeenten, kringen of andere groepen bied ik pastorale groepsbegeleiding aan, waarbij ik met de groep op weg ga om te groeien in het leven vanuit ieders eigenheid en van daaruit in beweging te komen. In de groep kunnen leden elkaar steunen in het proces en na het begeleidingstraject. 

Groepsbegeleiding Come Alive
We gaan als groep op weg om te ontdekken hoe ieder van ons kan groeien in het leven vanuit jouw eigenheid. God heeft een ieder uniek gemaakt. Als groep gaan we ontdekken hoe we daaruit leven. We leren in een levende relatie te staan met God, onszelf en de mensen om ons heen. De begeleiding heeft als doel dat aan het eind van de begeleiding de groep zelfstandig verder kan.

Groepsbegeleiding Alive Adventure
God heeft jou uniek geschapen met dromen, verlangens en wensen. In deze groep gaan we samen op avontuur om deze dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden. Ieder werkt aan zijn eigen droom en verlangens en als groepen helpen we elkaar daarbij. 

Andere mogelijkheden voor begeleiding

Individuele begeleiding

Tijdens de individuele pastorale begeleiding help ik je verder op weg om er te mogen zijn, zoals jij bent. Je leert dit door te groeien in een levende relatie met God, jezelf en de mensen om je heen. Dit geeft je ruimte om te werken aan wensen, dromen en verlangens. In de pastorale begeleiding zal ik gebruik maken van mijn ervaringsdeskundigheid. Dit kan in de vorm van een enkel gesprek of een traject van meerdere gesprekken.

Ondersteuning van andere begeleiders

Als bruggenbouwer en adviseur help ik andere (professionele) begeleiders vanuit mijn ervaringsdeskundigheid in de begeleiding. Begeleid je iemand met angstklachten, psychoseverschijnselen of vermoeidheidsklachten, dan geef ik je graag mijn ondersteuning.