Menu Sluiten

Vanuit Come Alive help ik jou om er te mogen zijn en vanuit dat fundament dingen te doen. Ik kijk ernaar uit om met je op weg te gaan.Want je mag er werkelijk zijn! Met je mooie en minder mooie kanten. Je hoeft je waarde niet te halen uit wat je hebt of wat anderen van je vinden. Jouw waarde wordt bepaald door de prijs die Christus voor jou heeft betaald. Hij gaf Zijn leven, om jouw leven te geven in overvloed. Je bent welkom bij God de Vader. Je mag leren om thuis te zijn bij Hem. 

Dat dit geen eenvoudige weg is, weet ik uit eigen ervaring. Innerlijke genezing en herstel kan een lange en ook moeilijke weg zijn. Ik heb ervoor gekozen om deze waardevolle weg te gaan. De weg naar mijn hart, die start bij Gods hart. Ik leerde steeds meer authentiek te leven. Dit is een weg van levenslang leren. Het is het meer dan waard! Met jou ga ik stappen zetten om je dit proces eigen te maken.

Bestemmingspastoraat
Come Alive Рbestemmingspastoraat helpt je (verder) in je bestemming te gaan wandelen. Je eerste bestemming is leven in relatie met Jezus. Vanuit die relatie wordt je steeds meer zoals Hij je bedoelt heeft. Dit is je tweede bestemming. Vanuit het leven in intieme relatie met Jezus leer je op authentieke wijze jouw gaven en talenten inzetten. Dit is je derde bestemming.

Wat andere over mij zeggen:
Degenen die begeleiding van mij hebben gehad geven aan dat ik heel goed kan luisteren. Ze ervaren veiligheid om hun verhaal te vertellen. Hierbij luister ik oordeelloos. Ook wordt er gewaardeerd dat ik niet met simpele oplossingen kom, die eigenlijk niet bij hun probleem passen. Ze ervaren dat er werkelijk naar hen geluisterd wordt, waardoor er ruimte komt voor herstel.

Mogelijkheden voor begeleiding

Individuele begeleiding

De individuele begeleiding heeft als doel om te groeien in een levende relatie met God, jezelf en de mensen om je heen, om van daaruit te werken aan wensen, dromen en verlangens. In de pastorale begeleiding zal ik gebruik maken van mijn ervaringsdeskundigheid. Dit kan in de vorm van een enkel gesprek of een traject van meerdere gesprekken.

Groepsbegeleiding

Als groep gaan we op weg om te leren groeien in het leven vanuit het goud dat God in je gelegd heeft: jouw eigenheid. Vanuit jouw eigenheid gaan we op weg om dromen, verlangens of wensen werkelijkheid te laten worden.

Ondersteuning van andere begeleiders

Als bruggenbouwer en adviseur help ik andere (professionele) begeleiders vanuit mijn ervaringsdeskundigheid in de begeleiding.