Menu Sluiten

in de pastorale begeleiding gaan we op weg om te groeien in er mogen zijn. Om te groeien in verbondenheid met God, jezelf en de mensen om je heen. 

Ik bied de mogelijkheid voor individuele pastorale begeleiding en groepsbegeleiding (voor kerken en gemeenten). 

De weg die we samen of als groep bewandelen zal erop gericht zijn om vanuit jouw door God gegeven eigenheid te gaan leven. In verbinding met jezelf, God en de mensen om je heen wil ik met je stappen zetten die bij jouw proces, verlangens en dromen passen.

Verder bied ik de mogelijkheid om ondersteuning te bieden in de begeleiding bij andere professionals (coaches, pastoraal werkers, persoonlijk begeleiders enz.).

Mogelijkheden voor begeleiding

Individuele begeleiding

De individuele begeleiding heeft als doel om te groeien in een levende relatie met God, jezelf en de mensen om je heen, om van daaruit te werken aan wensen, dromen en verlangens. In de pastorale begeleiding zal ik gebruik maken van mijn ervaringsdeskundigheid. Dit kan in de vorm van een enkel gesprek of een traject van meerdere gesprekken.

Groepsbegeleiding

Als groep gaan we op weg om te leren groeien in het leven vanuit het goud dat God in je gelegd heeft: jouw eigenheid. Vanuit jouw eigenheid gaan we op weg om dromen, verlangens of wensen werkelijkheid te laten worden.

Ondersteuning van andere begeleiders

Als bruggenbouwer en adviseur help ik andere (professionele) begeleiders vanuit mijn ervaringsdeskundigheid in de begeleiding.